Позвънете
Пишете
Начало > Методика > Екскурзии

Екскурзии

България е богата на забележителности с историческо значение, християнско наследство и силна енергия. По време на пътуванията из страната пациентите се запознават с историята и традициите на народа, с паметници на архитектурата, обогатявайки се духовно, интелектуално и културно.

nessebar.jpg

Несебър

Една от главните исторически ценности на България е старият град Несебър, където може да се посетят множество църкви, курорта «Слънчев бряг» и други исторически и културни забележителности. Историята на Несебър е хилядолетна. През това време там са живели различни народи, всеки от които е оставил своя неповторим отпечатък.

Nos_Kaliakra.jpg

Нос Калиакра

Ако Ви привличат историческите и природните ценности на страната, то екскурзията до нос Калиакра е създадена именно за Вас! Тук на туристите се дава възможност да разгледат величествени пещери, старинни развалини и великолепни музеи.
Екскурзията до нос Калиакра се провежда заедно с посещение на знаменития град Балчик, където са разположени слънчеви плажове, водни атракции, художественна галерия, ботаническа градина и, разбира се, дворецът. Този удивителен град ще Ви посрещне гостоприемно и ще Ви подари домашен уют.

varna_11.jpg

Варна

От незапомнени времена Варна е било важно пристанище и търговски център, привличащ тълпи от разноезични търговци, чието влияние на живота на града и до сега се чувства. Разходката из града ще ви покаже крепостни стени от времето на Древния Рим, катедралният събор. На крайбрежната улица ще Ви посрещнат ярки цветя от Морската градина. На територията й са разположени Военно-морският музей, Планетариумът, Аквариумът и Делфинариумът - единствен на Балканския полуостров.

Искате да зададете въпрос?

Позвънете ни още сега: +359 898 620 661

лечението в нашият център Гарантираме пълното опазване на медицинската тайна, самото лечението в нашата клиника както и резултатите от лечението. Имаме всички условия, за да задоволим и най-взискателните клиенти.

Можете да се избавите от зависимотите лесно и бързо!

Доверете се на нашите професионалисти и ще се убедите в крайният резултат.

За контакти и въпроси отностно лечението на зависимости:
+359 898 620 661
+359 523 56 254


Лечение на алкохолизъм   лечение на наркомании   масажи шумен   градското списание   рехабилитация на наркозависими   лечение на алкохолизъм   клиника за лечение на алкохолизъм   център за лечение на алкохолици   детоксикация от алкохол   център за лечение на наркомани   климатици варна   строителни услуги варна   уеб дизайн варна