Позвънете
Пишете

10-07-2019

Инжекция за спиране на алкохолизъм

Инжекция за спиране на алкохолизъм

Алкохолизмът е хронично заболяване. „Хроничен“ означава, че трае дълго време или причинява проблеми отново и отново. Основното лечение на алкохолизма е да спрете да пиете алкохол. Това може да бъде трудно. Повечето хора, които са алкохолици, все още изпитват силно желание за алкохол, дори и след като спрат да пият.

Налтрексон е лекарство, което намалява желанието ви за алкохол. След като се откажете от пиенето, налтрексон може да ви помогне да останете трезви за дълго време. Това лекарство не е пълнолечение за алкохолизъм. Но може да ви помогне да спрете да пиете, докато получавате други лечения, които вашият лекар препоръчва.

Как действа налтрексон?

Когато употребявате алкохол и наркотици, части от мозъка ви карат да чувствате удоволствие и опиянение. Налтрексонът блокира тези части на мозъка. Когато тези зони са блокирани, чувствате по-малка нужда да пиете алкохол. Не усещате "силната“ нужда, караща ви да искате да пиете. Това ви помага да спрете да пиете по-лесно. Дисулфирам е друго лекарство, което понякога се използва за лечение на алкохолизъм. Но за разлика от дисулфирам, налтрексонът не ви кара да се чувствате зле, ако пиете алкохол, докато го приемате.

Колко време ще приемам налтрексон?

След консултация и изготвяне на индивидуална програма специалистите от център Ренесанс-Интер ще реат колко време трябва да приемате налтрексон. Повечето хора приемат лекарството в продължение на 12 или повече седмици. Изследователите са открили, че приемът му за повече от 3 месеца е най-ефективното лечение.

За тези, които не искат да пият хапче всеки ден, налтрексон също се предлага под формата на инжекция. Инжектира се веднъж месечно. Има същия ефект като формата на хапче.


Искате ли да научите още за Лечение на алкохолизъм

Искате да зададете въпрос?

Позвънете ни още сега: +359 898 620 661

лечението в нашият център Гарантираме пълното опазване на медицинската тайна, самото лечението в нашата клиника както и резултатите от лечението. Имаме всички условия, за да задоволим и най-взискателните клиенти.

Можете да се избавите от зависимотите лесно и бързо!

Доверете се на нашите професионалисти и ще се убедите в крайният резултат.

За контакти и въпроси отностно лечението на зависимости:
+359 898 620 661
+359 523 56 254


Лечение на алкохолизъм   лечение на наркомании   масажи шумен   градското списание   рехабилитация на наркозависими   лечение на алкохолизъм   клиника за лечение на алкохолизъм   център за лечение на алкохолици   детоксикация от алкохол   център за лечение на наркомани   климатици варна   строителни услуги варна   уеб дизайн варна