Позвънете
Пишете

28-12-2020

Новата процедура за сън в клиника "Ренесанс-Интер"

Новата процедура за сън в клиника

Горди сме да Ви представим, нашият нов апарат за стимулиране на съня - DAVID Delight PRO импулси и електросън.

DAVID Delight PRO е психо-релаксиращ апарат, който ни помага да се преборим със стреса, тревожността и напрежението, проблемите със съня, загуба в концентрацията и вниманието и много други.

Чрез работата с устройството е регистриран положителен ефект при редица хронични заболявания като мигрени, фибромиалгия, депресии. Апаратът ни помага да изпаднем в дълбока релаксация благодарение на специално разработената си технология. “David” въвежда мозъка в покой, използвайки приятна аудио-визуална и слаба електро-стимулация.

Системата подпомага нормализирането на нивото на мозъчна възбуда при хроничен стрес, психо-соматични и някои неврологични разстройства. DAVID Delight PRO е резултат на повече от 35 години опит в проектирането и производството на системи за аудио-визуално увличане на мозъчните вълни. Топ-модел с най-изразен ефект на релаксация и редуциране на стреса. Интуитивен и лесен за управление апарат с възможност да бъде индивидуално програмиран. Предпочитан от лекари и психотерапевти или домашни потребители с повишени изисквания към дълбочината на релаксация, болкоуспокояване и невротренинг! 3 в 1 - комбинира 3 форми на стимулация на мозъка в един апарат. Може да се използва само за микро-електростимулация на мозъка по време на дейности от ежедневието, изискващи спокойствие и концентрация.

След подлагане на програма за релаксация с устройството “David” за по-малко от 6 до 8 минути можем осезателно да почувстваме как тялото ни се отпуска, а блуждаещите постоянно в главата ни мисли сякаш утихват и остават на заден план. Едно от най-грешните неща при медитацията е, когато подхождаме към нея с убеждението, че успехът на сеанса зависи от това дали ще успеем да спрем да мислим. Никога няма да успеем да спрем да мислим, но можем да се отпуснем в блаженство и “David” ни помага да постигнем именно това бързо, лесно и безопасно.

В клиника за лечение на алкохолизъм и наркомании "Ренессанс-Интер“ от въвеждането на метода до сега са проведени над 180 курса. Апаратът има 30 специално разработени програми, насочени към специфичните проблеми на пациентите. Процедурите се прилагат от опитни и специално обучени специалисти под ръководството на главния рехабилитатор на клиниката.

КАКВО Е АУДИО-ВИЗУАЛНО УВЛИЧАНЕ НА МОЗЪЧНИТЕ ВЪЛНИ (АВУ) ?
► Аудио – Визуалното Увличане на мозъчните вълни
( АВУ ) е научно валидиран апаратен метод за промяна, балансиране и безопасно нормализиране на процесите на възбуждане и задържане в мозъка. Посредством очила с вградени светодиоди и слушалки към мозъка се подават специфични ритми от светлинни и звукови пулсации. С промяната на ритъма и други параметри на тази естествена сензорна стимулация се насърчава постепенна промяна на мозъчната възбуда към ситуационно-подходящи състояния като дълбока релаксация, сън, спокойна концентрация или енергетизиране и тонизиране на нервната система. Чрез процеса на увличане ( тенденцията на физиологичните процеси да реагират на ритмични стимули от средата и да се синхронизират адаптивно с честотата на техния ритъм ) АВУ насърчава подходящото ниво на мозъчна възбуда, увеличава кръвоснабдяването на кората на мозъка, повишава метаболизма на глюкозата в мозъка, стимулира отделянето на благоприятни невротрансмитери и комуникацията между невроните. Комбинираният резултат от всички тези въздействия на АВУ води до подобрено мозъчно, умствено и ментално функциониране - без негативните странични химически ефекти, свързани с приема на психо-активни вещества или лекарства.
► Мозъкът, подобно на сърцето, е ритмичен орган и изпълнява функциите си с ритмични електро-химични процеси с различна честота. Състоянията с по-висока енергоконсумация и възбуда, като стрес, нервно напрежение и тревожност, са свързани с доминиране на мозъчни ритми с по-висока честота и по-ускорен сърдечен ритъм, докато състоянията с по-ниска енергоконсумация и възбуда, като релаксация и сън, са свързани с доминиране на мозъчни ритми с по-ниска честота и забавен сърдечен ритъм. Състоянието на спокойна и продуктивна концентрация на вниманието е междинно състояние и изисква честоти на мозъчните ритми и сърдечния ритъм, които не са нито много ниски, нито много високи. С АВУ апаратите DAVID се улеснява промяната на честотата на доминантния мозъчен ритъм и така по-лесно се излиза от и влиза в различни състояния в зависимост от желаните нива на енергоконсумация и мозъчна възбуда.

 

Искате ли да научите още за Лечение на наркомании

Искате да зададете въпрос?

Позвънете ни още сега: +359 898 620 661

лечението в нашият център Гарантираме пълното опазване на медицинската тайна, самото лечението в нашата клиника както и резултатите от лечението. Имаме всички условия, за да задоволим и най-взискателните клиенти.

Можете да се избавите от зависимотите лесно и бързо!

Доверете се на нашите професионалисти и ще се убедите в крайният резултат.

За контакти и въпроси отностно лечението на зависимости:
+359 898 620 661
+359 523 56 254


Лечение на алкохолизъм   лечение на наркомании   масажи шумен   градското списание   рехабилитация на наркозависими   лечение на алкохолизъм   клиника за лечение на алкохолизъм   център за лечение на алкохолици   детоксикация от алкохол   център за лечение на наркомани   климатици варна   строителни услуги варна   уеб дизайн варна