Позвънете
Пишете

Лечение на Хепатит C

„Ренесанс-Интер" предлага на своите клиенти уникалната възможност за едновременно лечение на зависимостта и на хепатит „С".

Процесът отнема от 3 до 6 месеца, с ефективност 95-97% и протича открито, с участието на специалистите от нашата клиника, самия пациент и неговите близки.

На първия етап от лечението се провеждат детайлни, всестранни диагностични лабораторни изследвания. Следва назначаване на оптималната за пациента комбинация от медицински препарати. На следващия етап съвместно се съставят план на лечението и график на приема на медикаменти и предвидените мероприятия. Целият контрол над реализацията на лечебния план, приема на лекарства, преминаването на изследвания и извършването на анализи се осъществява от специалистите на клиниката. В резултат се изключва опасността от нарушения на точните предписания, което е определящо за високата ефективност на лечението.

В „Ренесанс- Интер" се прилагат единствено съвременни, качествени и проверени препарати от последно поколение, които са еднакво ефективни при лечението на всички генотипове (1-4) на вирусния хепатит „С". С появата на „Софосбувир" възможностите за третиране на хроничен хепатит „С" значително се разшириха както по отношение на ефективността, така и по отношение на разнообразието в съответния сегмент лекарствени препарати.

Цената на пълния курс на лечение е от 4500 до 9800 EUR.

Препарати за лечение на хепатит „С" и техните аналози:

  • Софосбувир: Sodak, Sovaldi, Hopetavir, Hepcilant-LP, Harvoni
  • Пегферон 2а: Интерферон 2а, Пегасис 180
  • Рибаверин: Копегус, Ливел, Гепаверин, Модериба, Ребетол
Примерна комбинация на препаратите при лечение на хепатит „С":
  • Софосбувир + Пегферон 2 алфа + Рибаверин
В центъра лечението на хепатита започва след етапа на пречистване и стабилизация на психо- соматичното състояние на пациента. При необходимост може да бъде проведена медицинска детоксикация за бързо, ефективно и безболезнено преодоляване на абстинентния синдром.

Предлагаме също лечение на хепатит „С" на хора без химическа зависимост, както в стационарни, така и при амбулаторни условия.

Искате да зададете въпрос?

Позвънете ни още сега: +359 898 620 661

лечението в нашият център Гарантираме пълното опазване на медицинската тайна, самото лечението в нашата клиника както и резултатите от лечението. Имаме всички условия, за да задоволим и най-взискателните клиенти.

Можете да се избавите от зависимотите лесно и бързо!

Доверете се на нашите професионалисти и ще се убедите в крайният резултат.

За контакти и въпроси отностно лечението на зависимости:
+359 898 620 661
+359 523 56 254


Лечение на алкохолизъм   лечение на наркомании   масажи шумен   градското списание   рехабилитация на наркозависими   лечение на алкохолизъм   клиника за лечение на алкохолизъм   център за лечение на алкохолици   детоксикация от алкохол   център за лечение на наркомани   климатици варна   строителни услуги варна   уеб дизайн варна