Позвънете
Пишете

Нашите предимства - център Ренесанс-Интер

10 причини да се обърнете за помощ в Европейската клиника «Ренесанс-Интер»

  1. Безопасност - Ние сме екипът на клиника «Ренесанс-Интер», която се намира на територията на Европейския съюз и работи в съответствие с европейското законодателство и стандарти за контрол. Това гарантира юредическата защита на нашите пациенти, техните права и здраве. Ставайки клиент на клиника «Ренесанс-Интер», Вие встъпвате в договорни отношения с нас, което подсигурява Вашата безопасност, застрахова живота и здравето Ви за целия срок на пребиваване в клиниката. Ние също гарантираме оригинални и качествени медицински препарати, квалифициран персонала и финансова сигурност. Ние осигуряваме пълна безопасност на клиентите и пациентите 7 дни в седмицата, 24 часа на ден. Гарантираме денонощна охрана, отсътствие на външни лица на територията на клиниката, липса на връзки с нежелано обкръжение и предотвратяване на возможността от попадане в клиниката на забранени психоактивни вещества. Ние разбираме необходимостта от съблюдаване на конфиденциалност, информацията за лечение завинаги ще си остане в пределите на клиниката и при никакви обстоятелства няма да попадне при трети лица. В клиниката Вие можете да се чувствате в безопасност, знаейки че Вашата анонимност е съхранена. Персоналная информация може да бъде разкрита само пред сътрудниците, непосредствено въвлечени в терапевтическата грижа за Вас. Всички членове на екипа, в това число лекари и персонал, в клиника «Ренесанс» са обвързани с договор за неразгласяване на доверената им информация. Ние дълбоко ценим Вашето доверие и смятаме, че то е и один от основните принципи в нашите взаимоотношения с Вас. Затова се задължаваме да защитим Вашия личен живот, запазвайки пълна конфиденциалност, независимо от причината, по която сте се обърнали към нас.
  2. Качество - Високите стандарти на живот на нашите пациенти от Европа ни задължават да осигурим високо качество на обслужване. Нашият принцип е: «Да бъдем най-добрите в своето дело и във всичко да влагаме сто процента от себе си». Лидерството в лечението на наркомания и алкохолизъм в Европа при наличие на висока конкуренция изисква от нас постоянно усъвършенстване и развитие. Нашето качество на работа се потвърждава от доверието на пациенти от различни страни и е гарантирано от законите на Европейския съюз.
  3. Професионализъм - Ние знаем как да работим с всеки, даже с най- «безнадеждно» болните. Всички сътрудници имат специално образование, голям опит в работата, владеят няколко чужди язика и притежават високи морални качества. В нашия център ние успяхме да обединим най-доброто от класическата наркологическа школа на Русия и прогресивните европейски достижения в психиатрията. Цялата работа на нашия екип е насочена към постигане на резултат. Оперативност и ефективност – това са показателите на нашия професионализъм.
  4. Тясна специализация на клиниката - Повечето клиники и медицински центрове оказват услуги в лечението на широк диапазон заболявания, което не им дава възможност да концентрират усилията си на една конкретна специализация. Отдавна е известно, че колкото е по-тясна специализацията, толкова по-високи са професионализма и ефективността. Вече много години ние усъвършенстваме качеството на нашата работа именно в строго определена област - в лечението на зависимости.
  5. Комплексност на услугите - Ние успяхме да съберем на едно място всичко необходимо за оказване на пълноценна, достатъчна и завършена помощ. Нашите пациенти не трябва да ходят от една клиника в друга, от един наркоцентър в друг, за да направят детоксикация, след това да преминат рехабилитация, подшивка с наркоблокатори, ресоциализация, лечение с ибогаин, и т.н. Нашата клиника разполага с всички необходими специалисти, ресурси, комплекс от методи и методики за успешното лечение на наркомания, алкохолизъм и други зависимости.
  6. Сервис и комфорт - Още от първата среща нашите пациенти попадат в грижовните ръце на персонала на клиника «Ренесанс-Интер». Ние успяхме да превърнем баналното лечение в приятно и интересно занятие. Условията за пребиваване и комфорт в нашата клиника съответстват на 4 звезден хотел по европейските стандарти. Всички едноместни и двуместни номера са оборудвани с климат-контрол, вана, тераса, спътникова ТВ, интернет. Традиционна европейска и национална кухня, фитнес-зала, открит басейн, множество тераси с вид към морето, барбекю и игрова площадка, разходки по море, с велосипеди, туристически походи, плаж и отдих на море, СПА - процедури, масаж, минерален басейн, интересни екскурзии до различни забележителности в България - всичко това се съчетава приятно с програмата за лечение.
  7. Разположение - България заема водещо място по екологически показатели в Европа. Топлият и умерен климат, морският въздух, топлото море и златните плажове, минералните целебни извори, славянския манталитет на българите и ниските цени ежегодно привличат милиони туристи от различни страни за отдих и възстановяване. Именно в това райско местенце се намира нашата клиника. Самото разположение вече оказва положителен терапевтически ефект върху пациентите. Летището, пристанището, автогарата и железопътната гара са разположени съвсем близо до клиниката, на 15 минути път с автомобил.
  8. Цена - Ние успяхме да направим елитното лечение на наркомания и алкохолизъм в Европейския съюз достъпно не само за богатите, но и за хора със средни доходи. В сравнение с популярните клиники в Русия, Украйна, Израел, Швейцария, Германия и Америка, нашите цени са минимум два пъти по-ниски. При това качеството на услугите и ефективността не само не отстъпват, но са и на по-високо ниво, отколкото в «знаменитите» клиники. Лесно е това да бъде проверено само с едно позвъняване към лидерите в интернет - рейтинга за стойността на тяхното лечение. Вие ще бъдете приятно изненадани от нашите ниски цени.
  9. VIP - обслужване - Ние работим с различни клиенти и сме способни да удовлетворим и най-високите изисквания, същевременно съхранявайки пълна конфиденциалност и анонимност. Нашите клиенти – това са достатъчно известни хора, звезди на шоу-бизнеса, политици, бизнесмени и често те са много взискателни. В нашия VIP асортимент ние предлагаме съвместно лечение с членовете на семейството, пребиваване в отделни двустайни или тристайни апартаменти, индивидуално меню, допълнителни процедури и занятия. За най-изисканите ни клиенти предлагме пребиваване в отделна триетажна вила с пет спални, разположени на 650 м2, с басейн, сауна, зала за спорт и вид към морето. На разположение на VIP клиента са 5 спални, хол за гости, трапезария, камина, работен кабинет, помещение за охраната, голф-клуб, отдих на яхта, дайвинг. Личен готвач, психотерапевт, медицински и обслужващ персонал, масажист, персонално транспортно обслужване –всичко това дава възможност за лечение в абсолютно индивидуални и комфортни условия и за най-взискателните VIP-клиенти.
  10. Гаранции - Ние гарантираме пълно и качествено изпълнение на нашите задължения пред пациентите. Екипът на европейската клиника «Ренесанс-Интер» се задължава да бъде честен и открит, добросъвестно да изпълнява своята работа, да проявяват внимание, грижа и човешко отношение към нашите пациенти. На всеки, който се обърне за помощ в клиника «Ренесанс-Интер», ние гарантираме положителен резултат. Ние не обещаваме чудеса, ние ги правим!

Искате да зададете въпрос?

Позвънете ни още сега: +359 898 620 661


Лечение на алкохолизъм   лечение на наркомании   масажи шумен   градското списание   рехабилитация на наркозависими   лечение на алкохолизъм   клиника за лечение на алкохолизъм   център за лечение на алкохолици   детоксикация от алкохол   център за лечение на наркомани   климатици варна   строителни услуги варна   уеб дизайн варна