Позвънете
Пишете

Оздравителна програма

Център «Ренесанс» предлага лечебен комплекс, включващ различни програми за лечение на наркомания и други зависимости.

Балнелогия:

Балнеотерапия - методи за лечение, профилактика и възстановяване на нарушените функции на организма с помощта на вътрешно и външно третиране с минерална вода. Към балнеологичните методи на лечение можем да причислим различните прцедури с минерална вода и лечебна кал. Минералната вода се използва при приемането на вани, къпане в басейни, душ, промивки, инхалации, пиене. Балнеологичните процедури спомагат за очистването на организма от токсини, освобождаване от стресс, нормализиране на съня и кръвното налягане, отстраняване на алергии.

Минерален басейн:

Водата в минералния извор е богата на соли и микроелементи, извира от дълбочина 2000 метра. Температурата на водата целогодишно е 36 - 45 градуса.
1. Продължителност на процедурата - 45 мин.
2. Препоръчително количество процедури - от 10 до 17.
Термалните процедури се препоръчват на пациенти с артрити, гастрити, колити, заболявания на черния дроб, на опорно-двигателния аппарат, сърдечно-съдовата система, психо-емоционални разстройства.

Различни видове масаж, сауна


Спортни занимания:

Футбол, тенис, мини-голф, фитнес, айкидо.Искате да зададете въпрос?

Позвънете ни още сега: +359 898 620 661

лечението в нашият център Гарантираме пълното опазване на медицинската тайна, самото лечението в нашата клиника както и резултатите от лечението. Имаме всички условия, за да задоволим и най-взискателните клиенти.

Можете да се избавите от зависимотите лесно и бързо!

Доверете се на нашите професионалисти и ще се убедите в крайният резултат.

За контакти и въпроси отностно лечението на зависимости:
+359 898 620 661
+359 523 56 254


Лечение на алкохолизъм   лечение на наркомании   масажи шумен   градското списание   рехабилитация на наркозависими   лечение на алкохолизъм   клиника за лечение на алкохолизъм   център за лечение на алкохолици   детоксикация от алкохол   център за лечение на наркомани   климатици варна   строителни услуги варна   уеб дизайн варна