Позвънете
Пишете
Начало > За центъра > Разположение

Разположение на Рехабилитационен комплекс Ренесанс-Интер

Препоръчва се на хора:

Наркологически център «Ренесанс - Интер» е разположен в курортен комплекс «Златни пясъци» близо до град Варна. Уютната домашна обстановка, терасите с вид към морето, свежият морски въздух, минералните извори и плажът на 5 минути от центъра допринасят за благоприятното протичане на възстановителния процес.

Варна - това е курортен град в България. Известен от 6 век преди н.е. като гръцка колония Одесос. За първи път името Варна се споменава през 12 век и в превод означава минерален извор. Градът е трети в България по брой на населението, а също така е един от най-големите културни и курортни центрове на страната.

Забележителности:

  • Катедрален храм «Успение Богородично»
  • Варненски археологически музей - варненски некропол от епохата на халколита, притежава добра коллекция от древнотракийско злато, включително и «най-старото злато в света», както и други материали, свързани с историята на Балканите.
  • Варненски делфинариум
  • Морска градина - основана преди повече от 100 години, разположена в крайбрежната зона на града
  • Римски терми - развалини на римски бани от римския период на Балканите
  • Аладжа манастир - православен скален манастир (15 км от Варна)

Искате да зададете въпрос?

Позвънете ни още сега: +359 898 620 661


Лечение на алкохолизъм   лечение на наркомании   масажи шумен   градското списание   рехабилитация на наркозависими   лечение на алкохолизъм   клиника за лечение на алкохолизъм   център за лечение на алкохолици   детоксикация от алкохол   център за лечение на наркомани   климатици варна   строителни услуги варна   уеб дизайн варна