Позвънете
Пишете

Абстиненция лечение

Абстиненция лечение

Абстиненция е термин, използван в областта на зависимостите, за да опише процеса на въздържане - което означава избягване или не ангажиране с определени потенциално пристрастяващи вещества или поведение. Ако човек изобщо не участва в пристрастяващото поведение, неограничено или за кратък период от време, се казва, че този човек е въздържан или въздържал се, например, „Той се е въздържал от алкохол в продължение на 6 месеца“.

Абстиненцията също може да бъде цел, например: „Тя възнамерява да се въздържа от сексуална активност, докато не е омъжена“, или философия.

Моделът на болестта алкохолизъм и наркомания, който настоява за въздържание/абстиненция, включва нови области на натрапчиво поведение - като преяждане и т.н. В тези случаи е необходимо предефиниране на въздържанието, което да означава „избягване на излишъка“ (това, което иначе бихме нарекли умереност).

Въздържанието може да се използва и като мярка за лечение-резултат, като показател за неговата ефективност. В този случай въздържанието се определя като броя на дните или седмиците без употреба на наркотик по време на режима на лечение - и наличието на наркотик в урината, често се използват като обективни показатели.

Искате да зададете въпрос?

Позвънете ни още сега: +359 898 620 661

лечението в нашият център Гарантираме пълното опазване на медицинската тайна, самото лечението в нашата клиника както и резултатите от лечението. Имаме всички условия, за да задоволим и най-взискателните клиенти.

Можете да се избавите от зависимотите лесно и бързо!

Доверете се на нашите професионалисти и ще се убедите в крайният резултат.

За контакти и въпроси отностно лечението на зависимости:
+359 898 620 661
+359 523 56 254


Лечение на алкохолизъм   лечение на наркомании   масажи шумен   градското списание   рехабилитация на наркозависими   лечение на алкохолизъм   клиника за лечение на алкохолизъм   център за лечение на алкохолици   детоксикация от алкохол   център за лечение на наркомани   климатици варна   строителни услуги варна   уеб дизайн варна