Позвънете
Пишете

Детоксификация от хероин

Детоксификация от хероин

Хероинът е наркотик от групата на опиатите с високо ниво на пристрастяване и силно изразен абстинентен синдром. Това прави самостоятелното спиране трудно, особено имайки предвид и психологическата зависимост която предизвиква употребата му.

Клиника Ренесанс Интер предлага безболезнена детоксификация на организма и за разлика от болшинството програми за лечение на зависимости, тук не се използват заместващи терапии, тъй като вредата от тях е в пъти по-голяма от ползата.

Детоксификацията е комплекс от естествени и терапевтични мерки, чиято цел е премахване на абстинентния синдром и прочистване на организма от токсините натрупани в следствие на употребата. Прилага се изкуствено стимулиране на естествените процеси чрез употребата на различни методики и препарати, тъй като организмът няма възможност и ресурс сам да включи тези процеси. Снемането на абстинентния синдром с помоща на детоксификация отнема от три до седем дни. Извършва се в стационарни, комфортни условия от опитни нарколози.

Детоксификацията е необходим етап от лечението на хероиновата зависимост, но не е единствен. С цел намаляване рискът от рецидив е силно препоръчително да се премине пълна рехабилитационна и адапционна програма.

Искате да зададете въпрос?

Позвънете ни още сега: +359 898 620 661

лечението в нашият център Гарантираме пълното опазване на медицинската тайна, самото лечението в нашата клиника както и резултатите от лечението. Имаме всички условия, за да задоволим и най-взискателните клиенти.

Можете да се избавите от зависимотите лесно и бързо!

Доверете се на нашите професионалисти и ще се убедите в крайният резултат.

За контакти и въпроси отностно лечението на зависимости:
+359 898 620 661
+359 523 56 254


Лечение на алкохолизъм   лечение на наркомании   масажи шумен   градското списание   рехабилитация на наркозависими   лечение на алкохолизъм   клиника за лечение на алкохолизъм   център за лечение на алкохолици   детоксикация от алкохол   център за лечение на наркомани   климатици варна   строителни услуги варна   уеб дизайн варна