Позвънете
Пишете

Дисулфирам

Дисулфирам

Това лекарство се използва при консултации и в подкрепа за лечение на алкохолизъм. Дисулфирам действа, като блокира преработката на алкохол в организма. Това води до лоша реакция, когато пиете алкохол.

Как се използва Disulfiram
Приемайте това лекарство през устата с или без храна, обикновено веднъж дневно сутрин или според указанията на Вашия лекар. Ако това лекарство причини сънливост, приемайте го преди лягане.

Странични ефекти

Сънливост, умора, главоболие, акне и вкус на металик / чесън в устата могат да се появят, докато тялото ви свикне с лекарствата. Ако някой от тези ефекти продължава или се влошава, незабавно информирайте Вашия лекар или фармацевт.
Не забравяйте, че нашите специалисти ще ви предпишат това лекарство, защото са преценили, че ползата за вас е по-голяма от риска от странични ефекти. Много хора, които използват това лекарство, нямат сериозни странични ефекти.

Предписания

Избягвайте всички алкохолни напитки или съдържащи алкохол продукти / храни (например сиропи за кашлица и студ, вода за уста, след бръснене, сосове, оцет), докато приемате това лекарство и в продължение на 2 седмици след спиране на лекарството. Проверете внимателно всички етикети на продуктите, за да се уверите, че няма алкохол в продукта. Използването на алкохол, дори и малко количество, докато приемате това лекарство, може да доведе до реакция, която може да включва зачервяване, пулсиращо главоболие, проблеми с дишането (напр. Задух, бързо дишане), гадене, повръщане, замаяност, силна умора, припадък, бързо / неравномерен пулс или замъглено зрение. Тези симптоми могат да продължат от 30 минути до няколко часа. Информирайте веднага Вашия лекар, ако се появят тези симптоми, особено ако те продължават или се влошават.


Искате да зададете въпрос?

Позвънете ни още сега: +359 898 620 661

лечението в нашият център Гарантираме пълното опазване на медицинската тайна, самото лечението в нашата клиника както и резултатите от лечението. Имаме всички условия, за да задоволим и най-взискателните клиенти.

Можете да се избавите от зависимотите лесно и бързо!

Доверете се на нашите професионалисти и ще се убедите в крайният резултат.

За контакти и въпроси отностно лечението на зависимости:
+359 898 620 661
+359 523 56 254


Лечение на алкохолизъм   лечение на наркомании   масажи шумен   градското списание   рехабилитация на наркозависими   лечение на алкохолизъм   клиника за лечение на алкохолизъм   център за лечение на алкохолици   детоксикация от алкохол   център за лечение на наркомани   климатици варна   строителни услуги варна   уеб дизайн варна