Позвънете
Пишете

Комуни за алкохолици

Комуни за алкохолици

Нашата комуна за алкохолици Ренесанс Интер предоставя редица интервенции за злоупотреба с алкохол за лица и семейства, които са засегнати от алкохолната зависимост. Нашият дългогодишен опит и резултати показват, че хората, които използват нашите услуги, са по-склонни да преодолеят своята зависимост.
Ние предоставяме високо качество на рехабилитация и детоксикация от алкохол за цяла България и Европа, като целта е да помогнем на хората да преодолеят зависимостта си и да постигнат възстановяване.

Разполагаме с висококвалифициран екип от специалисти, който включва психиатри-консултанти; клинични психолози; медицински сестри; социални работници; специалист по заетостта; служители за партньорска поддръжка и опитен персонал за възстановяване. Работим в партньорство в местни системи с местни служби за злоупотреба с наркотици в доброволния сектор и организации за взаимопомощ като анонимни алкохолици (АА), анонимни наркотици (АН).

Ние лекуваме всички видове проблеми със злоупотребата с вещества и се специализираме в осигуряването на лечение за хора с тежка зависимост или сложни нужди. Всички наши услуги предлагат оценка и персонализирани пакети за планирано лечение и възстановяване. Ние осигуряваме:

- Лечение на алкохол, включително детоксикация и психосоциална подкрепа или за контрол на пиенето, или за поддържане на въздържание
- Лечение с хероин (медикаментозно подпомагано възстановяване на перорален или инжекционен заместител, предписващ и възстановяваща помощ или детоксикация и подкрепа за възстановяване)
- Лечение от канабис
- Лечение на „Клубни наркотици“
- Грижа и семейна подкрепа, включително двойки и фамилна терапия

Свържете се с нас, за повече информация.    

Искате да зададете въпрос?

Позвънете ни още сега: +359 898 620 661

лечението в нашият център Гарантираме пълното опазване на медицинската тайна, самото лечението в нашата клиника както и резултатите от лечението. Имаме всички условия, за да задоволим и най-взискателните клиенти.

Можете да се избавите от зависимотите лесно и бързо!

Доверете се на нашите професионалисти и ще се убедите в крайният резултат.

За контакти и въпроси отностно лечението на зависимости:
+359 898 620 661
+359 523 56 254


Лечение на алкохолизъм   лечение на наркомании   масажи шумен   градското списание   рехабилитация на наркозависими   лечение на алкохолизъм   клиника за лечение на алкохолизъм   център за лечение на алкохолици   детоксикация от алкохол   център за лечение на наркомани   климатици варна   строителни услуги варна   уеб дизайн варна