Позвънете
Пишете

Лечение и рехабилитация на непълнолетни / юноши

Лечение и рехабилитация на непълнолетни / юноши

Център за лечение на зависимости „Ренесанс-Интер“ провежда лечение, рехабилитация и социална адаптация на непълнолетни тийнейджъри.

Имаме всички необходими разрешения и лицензи за работа с непълнолетни. В програмата могат да се подложат на лечение и рехабилитационни клиенти (момчета / момичета) от различни страни, независимо от езиковите умения.

Използваме 4 основни работни езика: английски, руски, български, както и немски. Ако е необходимо, ние предлагаме терапия и на други езици.

Нашите клиенти получават пълен пансион, трансфер, както и възможност да продължат обучението си по образователни програми.

Сроковете на програмата са индивидуални и зависят от резултатите на възстановяването, които се оценяват според авторската ни система на ОДВ (Оценка на динамиката на възстановяване)

Постигането на по-стабилни резултати започва след поне три месеца.

 

Нашите клиенти, намиращи се на етап на социална адаптация могат да кандидатстват и да учат в университети и други образователни институции в България. Това е възможност клиентите да използват времето си за образование, за интеграция в обществото и в същото време да бъдат под супервизията на центъра.

 

Също така нашите клиенти могат да преминат обучение и да получат шофьорска книжка.

 

Ние предоставяме помощ на непълнолетни при следните проблеми.

 

- Психически и поведенчески разстройства, свързани с употребата на психоактивни вещества.

- Депресивни разстройства на поведението.

- Хранителни разстройства, булимия, анорексия, дранкорексия, орторексия

- Дивиантно поведение

- биполярно разстройство

- Акцентиране на характера (личност)

- Психотични разстройства

- Панически атаки

- Невроза

- Социализирано и несоциализирано разстройство на поведението

- Хиперкинетични разстройства (хиперактивност)

- Афективни разстройства

 

Програмата за подпомагане на подрастващите се състои от основните етапи:

 

- Пълна психосоматична диагноза. Анамнеза.

- Интензивно лечение.

- Психосоциална рехабилитация.

- Образователна програма

- Социална адаптация.

 

Как да помогнем на дете в беда.

 

На първо място, върху родителите лежи отговорността и инициативата за навременна помощ в случай на проблеми с децата им. Не трябва всички разрушителни прояви да се оправдават с тяхната „трудна“ възраст и да се надяваме, че ситуация по някакъв начин ще се подобри сама по себе си или детето само ще реши проблемите.

 

Както и при други заболявания, задачата на родителите е да заведат децата си при специалисти на място, където ще им бъде предоставена квалифицирана и необходима помощ.

 

В център „Ренесанс Интер“ винаги можете да получите квалифицирана, професионална помощ, както и да се свържете с нас по телефона, за да получите безплатна консултация по всяко удобно за вас време.

Искате да зададете въпрос?

Позвънете ни още сега: +359 898 620 661

лечението в нашият център Гарантираме пълното опазване на медицинската тайна, самото лечението в нашата клиника както и резултатите от лечението. Имаме всички условия, за да задоволим и най-взискателните клиенти.

Можете да се избавите от зависимотите лесно и бързо!

Доверете се на нашите професионалисти и ще се убедите в крайният резултат.

За контакти и въпроси отностно лечението на зависимости:
+359 898 620 661
+359 523 56 254


Лечение на алкохолизъм   лечение на наркомании   масажи шумен   градското списание   рехабилитация на наркозависими   лечение на алкохолизъм   клиника за лечение на алкохолизъм   център за лечение на алкохолици   детоксикация от алкохол   център за лечение на наркомани   климатици варна   строителни услуги варна   уеб дизайн варна