Позвънете
Пишете

Условия на пребиваване в център Ренесанс-Интер

Отдих, хранене и удобство

Програмата се осъществява в четириетажна сграда с едноместни и двуместни удобни стаи. От тях се открива прекрасна гледка към морето.

Многото гори, разнообразната флора и фауна са обусловени от мекия климат. Тук зимите са топли: средната температура на въздуха през декември и януари е около +10-12 градуса. Есента е слънчева и топла.

В южна България климатът е близък до средиземноморския. През пролета и есента времето е меко. Лятото край морето е горещо, но не и задушно: средната температура на въздуха във Варна през май е +22, през юни и септември е +25, през юли и август +28 -30 градуса. Благодарение на слънчевото време плажният сезон по Черноморието продължава от май до октомври. Дъждовете са рядкост през летния сезон. Ако отивате във Варна на лечение, не се тревожете - с времето ще Ви провърви!

В планините обитават редки видове птици, а също и много животни, внесении в Червената книга. На територията на България има резервати и паркове, където е съхранена естествена, най-често уникална растителност. Въздухът в България е толкова чист и лечебен, че даже след едноседмично пребиваване пациентите чувстват подобрение на самочувствието си.

Хранене

При съставяне на менюто се взимат предвид особенностите и физическото състояние на всеки пациент. Пет хранения на ден със здравословни, чисти и натурални продукти, които помагат за доброто възстановяване на пациента. Менюто включава както класическа европейска, така и традиционна българска кухня.

Искате да зададете въпрос?

Позвънете ни още сега: +359 898 620 661


Лечение на алкохолизъм   лечение на наркомании   масажи шумен   градското списание   рехабилитация на наркозависими   лечение на алкохолизъм   клиника за лечение на алкохолизъм   център за лечение на алкохолици   детоксикация от алкохол   център за лечение на наркомани   климатици варна   строителни услуги варна   уеб дизайн варна