Виртуална разходка
facebook-icon-small.jpg images.jpeg g+icon-48x48.png

Лечение с ибогаин в Европа

Ибогаин - уникално природно средство, което от нй-древни времена се използва в лечебната практика. От средата на миналия век в Америка, а след това и в Европа са започнали интензивно да изучават и прилагат екстракт от ибога при лечение на наркотическа зависимости и психически разстройства. Препаратът притежава силни психоделически свойства и е способен да премахва абстинентния синдром, а също така да влияе на разрушаването на подсъзнателните причини за зависимостта.

Въпреки ефективността на ибогаина в лечението на наркомании и алкохолизъм, той не е използван массово. Това е свързано преди всичко със сложности в законодателната база на повечето държави. Но приложението на ибогаин в много клиники в Америка, Европа, Холандия и други страни, неопровержимо доказват силата и ефективността при лечение на химически зависимости. Ибогаинът отдавна е доказал своето право да бъде на почетно място в списъка на средствата за лечение както на химически зависимости, така и на други психически разстройства.

Безусловно, не може да се счита, че ибогаина е панацея със 100 процентна гаранция. Но използването на ибогинотерапия в комплекс с други препарати, психокорекция и рехабилитационна програма наистина значително повишават ефективността на лечението на наркомания.

Самата процедура по лечението с ибогаин изисква квалификация и опит от страна на психотерапевта, а също детайлно лабораторно - диагностическо изследване на пациента. При правилно прилагане на препарата, процесът е достатъчно безопасен и негативните последствия са малковероятни. Смята се, че ибогаинът може да потенцира действието на другите препарати и това обозначава важността на отсътствието на достъп до наркотици на лица, намиращи се под неговото въздействие.

Каквато и да е доза опиати или кокаин, приета по време на действието на ибогаина, може да предизвика негативен ефект. По тази причина, преди процедурата ние повеждаме обезателно тестиране за наличие на наркотични вещества в организма на пациента и процесът се осъществява в стационарни условия.

В нашия център «Ренесанс» в България ние не съветваме пациентите да използват ибогаин за премахване на остра наркотическа интоксикация, за тази цел съществуват по-ефективни и проверени препарати. Най-добър резултат от препарата се постига при комплексна работа с най-дълбоките психосоциални и личностни причини за наркозависимостта.

Потърсете помощ в център «Ренесанс», и ние ще решим Вашите проблеми ефективно и безопасно.
Обадете ни се сега +359 897 911 164, +359 898 620 661

Пакет Экспрес Пакет Стандарт Пакет Оптима Пакет Лонг

За контакти

+359 898 620 661 
+359 52 356 254
+359 897 911 164
renbg@mail.ru

Facebook Намерете ни във Facebook