Позвънете
Пишете

Eвропейско образование

Европейско образование в един от ВУЗ-овете на град Варна

Eвропейско образование Едно от новите направления в дейността на клиниката «Ренесанс-Интер» е възможността на пациентите, които успешно са завършили възстановителния курс, да получат висше Европейско образование в един от ВУЗ-овете на град Варна.

Варненският свободен университет ВСУ е основан през 1991 г., сертифициран съгласно международните стандарти ISO и има европейски сертификат за качество «DS Label» 2009 г.

Пациентите завършили програмата за рехабилитация, имат възможност да получат качествено международно образование.Изучават чужди езици и се интегрират в европейското общество, за да минимизират риска от рецидив.

Наличието на знания и мотивация не е достатъчно Нашите студенти се учат, придобиват специалност и в същото време се намират в тесен контакт с екипа на центъра, под наблюдението на нашите специалисти, спазвайки строга отчетност.

Реализацията на програмата за обучение помога на нашите пациенти плавно, без риск и по-ефективно да се адаптират в социума, да придобият необходимите знания и навици за самостоятелен и продуктивен живот.

Завършвайки университет и получавайки образование, пациентите имат възможност да си намерят работа и легално да живеят в страните от Евросъюза, да водят достоен и обезпечен живот. 

Нашите юристи помагат да бъдат оформени всички необходими документи за постъпване в университет, получаване на ВМЖ (временно местожителство) и осъществяват понататъчно юридическо съпровождане.

По-подробна информация за Варненския свободен университет ВСУ можете да получите тук: - www.vfu.bg

Искате да зададете въпрос?

Позвънете ни още сега: +359 898 620 661

лечението в нашият център Гарантираме пълното опазване на медицинската тайна, самото лечението в нашата клиника както и резултатите от лечението. Имаме всички условия, за да задоволим и най-взискателните клиенти.

Можете да се избавите от зависимотите лесно и бързо!

Доверете се на нашите професионалисти и ще се убедите в крайният резултат.

За контакти и въпроси отностно лечението на зависимости:
+359 898 620 661
+359 523 56 254


Лечение на алкохолизъм   лечение на наркомании   масажи шумен   градското списание   рехабилитация на наркозависими   лечение на алкохолизъм   клиника за лечение на алкохолизъм   център за лечение на алкохолици   детоксикация от алкохол   център за лечение на наркомани   климатици варна   строителни услуги варна   уеб дизайн варна