Позвънете
Пишете

28-05-2020

Комуна за наркомани

Комуна за наркомани

 

Наркоманията е болест в пълния смисъл на думата и има както физически така и психологически симптоми. Тя е хронична, прогресираща и смъртоносна, но подлежи на лечение. То е желателно да бъде провеждано в стационарни условия, тъй като има определена възстановителна програма, за чието преминаване е необходима помощта на нарколози - специалисти в областта. Всяка една комуна работи по определена програма, като има различни такива.

Нашата програма е комплексна и ние работим за развитието на човека във всички сфери на неговия живот, тъй като те са засегнати в по-малка или по-голяма степен. Имаме различни терапевти и подходящите условия, осигуряващи преминаването през различните етапи на лечението. Детоксификацията на организма е първият задължителен етап, необходим за продължаване на терапията. Рехабилитацията е следващият етап като той отнема повече време в сравнение с детоксификацията, но въпреки всичко можем да твърдим, че е строго индивидуално. Последният етап е социалната адаптация, където зависимият се учи да живее самостоятелно и да се справя с различни ситуации без да прибягва към употребата на психоактивни вещества. Преминаването през тези етапи минимизира рискът от рецидив и дава възможност за пълноценен живот без наркотици.

Искате ли да научите още за Лечение на наркомании

Искате да зададете въпрос?

Позвънете ни още сега: +359 898 620 661

лечението в нашият център Гарантираме пълното опазване на медицинската тайна, самото лечението в нашата клиника както и резултатите от лечението. Имаме всички условия, за да задоволим и най-взискателните клиенти.

Можете да се избавите от зависимотите лесно и бързо!

Доверете се на нашите професионалисти и ще се убедите в крайният резултат.

За контакти и въпроси отностно лечението на зависимости:
+359 898 620 661
+359 523 56 254


Лечение на алкохолизъм   лечение на наркомании   масажи шумен   градското списание   рехабилитация на наркозависими   лечение на алкохолизъм   клиника за лечение на алкохолизъм   център за лечение на алкохолици   детоксикация от алкохол   център за лечение на наркомани   климатици варна   строителни услуги варна   уеб дизайн варна