Виртуална разходка
facebook-icon-small.jpg images.jpeg g+icon-48x48.png

ПРЕДЛАГАМЕ ПАКЕТНИ УСЛУГИ ПРИ
ЛЕЧЕНИЕ НА НАРКОМАНИЯ И АЛКОХОЛИЗЪМ:

Пакет Экспрес Пакет Стандарт Пакет Оптима Пакет Лонг

 

Добре дошли на сайта на Центъра за лечение на зависимости «Ренесанс-Интер»

Нашият Център е разположен на черноморското крайбрежие близо до курортния комплекс «Златни пясъци». Дейността на клиниката «Ренесанс-Интер» е регламентирана със законите и стандартите на Европейския съюз и гарантира високо качество на услугите и безопасност за нашите пациенти.

Нашият колектив - това е екип от професионалисти с различен профил от Русия, Украйна, България с голям опит в сферата на лечение на зависимости и висока лична мотивация да помогнат на всеки пациент да достигне положителен резултат.

За първи път високо качество на услуги се предоставя в комфортни условия и при грижливото обслужване на персонала.

Ние се специализираме на лечение на наркомания, алкохолизъм, игромания, интернет зависимост, депресии, фобии, неврози, панически атаки.

Центърът предлага стационарни, амбулаторни, дневни и задочни програми за лечение на пациенти и техните семейства.

Предимствата на Центръа за лечение на зависимости «Ренесанс-Интер» са в това, че ние сме създали комфортни и безопасни условия за комплексното, качественото и ефективното възстановяване. В нашата клиника всеки пациент може да си позволи лечение на наркомания и алкохолизъм в съответствие с най-високите стандарти на напълно достъпна цена.

За удобство на пациентите на Клиника «Ренесанс-Интер» ние разработихме пакетна форма за оказване на услуги. Това би помогнало да бъдат спестени пари за лечение и по-бързо да се достигне до очаквания резултат.

При лечение на зависимости ние използваме различни инструменти и методи: фармакотерапия, психотерапия, социотерапия, физиотерапия, балнеология, арт-терапия, програма за развитие на личността, целебните свойства на климата, морето и слънцето.

По време на дългогодишния ни опит на работа ние разработихме и зарегистрирахме в патентно бюро авторска програма за лечение на зависимости, която съдържа няколко етапа и включва детоксикацию (безболезнено премахване на абстинентния синдром), рехабилитация и социална адаптация.

Ние разглеждаме химическата зависимост като комплексна болест, поразяваща всички сфери на действие на личността. По тази причина нашата комплексна методика на лечение е насочена към възстановяване на цялостта и хармоничността на личността - неговата физическа, психическа, социална и духовна сфера.

За всеки пациент ние съставяме индивидуален терапевтически план, програма и определяме срок за лечение в зависимост от потребностите и възможностите на нашите клиенти.

Процесът на лечение и динамиката на възстановяване на пациентите се оценяват в съответствие с «Критериите за оценка и възстановяване», които са уникална авторска разработка на нашия колектив.

Също така предлагаме уникални методики и препарати при лечение на зависимости, като лечение с ибогаин, лечение с алкоблокатори и нароблокатори.

Предлагаме индивидуален подход към всеки пациент и бихме могли да удовлетворим и най-високите изисквания на VIP-клиентите, като при това съхраним пълна дискретност и анонимност.

+359 898 620 661 +359 52 356 254 +359 897 911 164

За нас няма «безнадеждно» болни и сме готови да работим и с най-тежките клинически случаи.

Всеки клиент е ценен за нас и желаем да помогнем на всеки.

Доверяват ни любимите си хора!

 


Пакет Экспрес Пакет Стандарт Пакет Оптима Пакет Лонг

За контакти

+359 898 620 661 
+359 52 356 254
+359 897 911 164
renbg@mail.ru

Facebook Намерете ни във Facebook