Виртуална разходка
facebook-icon-small.jpg images.jpeg g+icon-48x48.png

България е богата на забележителности с историческо значение, християнско наследство и силна енергия. По време на пътуванията из страната пациентите се запознават с историята и традициите на народа, с паметници на архитектурата, обогатявайки се духовно, интелектуално и културно.

nessebar.jpgНесебър
Една от главните исторически ценности на България е старият град Несебър, където може да се посетят множество църкви, курорта «Слънчев бряг» и други исторически и културни забележителности. Историята на Несебър е хилядолетна. През това време там са живели различни народи, всеки от които е оставил своя неповторим отпечатък.


Nos_Kaliakra.jpg

Нос Калиакра
Ако Ви привличат историческите и природните ценности на страната, то екскурзията до нос Калиакра е създадена именно за Вас! Тук на туристите се дава възможност да разгледат величествени пещери, старинни развалини и великолепни музеи.

Екскурзията до нос Калиакра се провежда заедно с посещение на знаменития град Балчик, където са разположени слънчеви плажове, водни атракции, художественна галерия, ботаническа градина и, разбира се, дворецът. Този удивителен град ще Ви посрещне гостоприемно и ще Ви подари домашен уют.

 

varna_11.jpgВарна
От незапомнени времена Варна е било важно пристанище и търговски център, привличащ тълпи от разноезични търговци, чието влияние на живота на града и до сега се чувства. Разходката из града ще ви покаже крепостни стени от времето на Древния Рим, катедралният събор. На крайбрежната улица ще Ви посрещнат ярки цветя от Морската градина. На територията й са разположени Военно-морският музей, Планетариумът, Аквариумът и Делфинариумът - единствен на Балканския полуостров.

Пакет Экспрес Пакет Стандарт Пакет Оптима Пакет Лонг

За контакти

+359 898 620 661 
+359 52 356 254
+359 897 911 164
renbg@mail.ru

Facebook Намерете ни във Facebook